TIETOA MEISTÄ

Miksi valita HELITE?

Helite on maailman johtava Airbag turvatyyny-liivien ja takkien valmistaja. Helite on perustettu vuonna 2002 ja turvatyyny tuotteilla on nykyään yli 60 000 käyttäjää.  Helitellä on kokemusta ja teknistä asiantuntemusta alalta joka on mahdollistanut kehittyneet turvaliivit uskomattoman nopealla laukaisuajalla.

Helite tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja jotka ovat vahvoja ja erittäin mukavia. Airbag tuotteet ovat monta kertaa osoittautuneet toimiviksi ja niitä voidaan käyttää moottoripyörällä, mönkijällä, mopolla ja moottorikelkalla. Helite antaa hyvän suojan myös moottoripyöräurheilijoille rata ajolla ja speedwayissa.

HELITE FAQ

Tässä ovat yleisimmät kysymykset Helite tuotteista. Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

Mitä Helite Airbag suojaa?

 • Suojaa niskaa takaa ja sivuilta sekä vähentää riskiä piiskaheilahdusvammoilta
 • Pää on suojattu epäsuorasti niska- ja kaulatuesta
 • Rintakehä on suojattu molemmilta sivuilta
 • Lonkka
 • Koko selkä niskasta häntäluuhun asti

Voiko Airbag liivin käyttää uudelleen?

Kyllä. Kunhan se ei ole liian vahingoittunut. Jos luulet että Airbagi voi olla vaihingottunut, ota yhteyttä meihin niin testautamme Airbagin tehtaalla. Muuten patruuna on ainoa osa joka täytyy vaihtaa. Korvattava kaasupatruuna on erittäin helppoa vaihtaa ja tapahtuu seuraavasti:

Kuinka pitkä on patruunan elinikä?

Patruunalla joka sisältää CO2-kaasua on taattu toiminta 10 vuotta. Tarkista patruuna vähintään kerran vuodessa. Voit punnita sen tavallisella keittiövakalla ja varmista että siinä on oikea paino. Paino on ilmoitettu patruunassa. Jos löydät ruostetta tai muita vaurioita se tulisi vaihtaa.

Mitä tapahtuu jos unohdan irroittaa Airbag remmin?

Airbagin aktivoitumista varten sinun täytyy vetää 30kg voimalla, se on erittäin helppo onnettomuustilanteessa, mutta kun olet pysähtynyt ja yrität poistua remmi pysyy vielä kiinni, mikä muistuttaa että remmi pitää irroittaa. Toimenpiteestä tulee pian tapa samalla tavalla kuin turvavyön kiinnittäminen autossa.

Ovatko Helite liivit ja takit vedenpitäviä?

Kyllä , kaikki mallit ovat 100 % vedenpitäviä ja valmistettu vedenkestävästä tekstiileistä.

Voiko Helite tuotteet pestä?

Kyllä. Voit pestä haalealla vedellä ja hieman pesuainetta. Älä upota turvatyynyä veteen tai kuivata kuivausrummussa.

Voiko Airbag liivin päällä käyttää reppua tai takkia?

Kyllä, kunhan reppu tai takki on tarpeeksi löysä eikä estää Airbag remmiä. Jos sinulla on jotain liivin päällä, kestää liivillä kauemmin täyttyä. Parhaan suojan saat jos käytät liiviä päällimmäisenä.

Sattuuko jos putoan patruunan päälle?

Ei, patruuna on sijoitettu siten, että se ei vahingoita kehoasi. Lisäksi se on vaahtomuovia ja siihen on sijoitettu ABS-insertti joka pitää patruunan irti kehosta.

Suojaako turvatyyny liivi yhtä hyvin kuin turvatyyny takki?

Kyllä, ainoa ero takeilla ja liiveillä on että takeissa on integroidut laadukkaat olkapää- ja kyynärpääsuojat. Turvatyynyjärjestelmä on sama riippumatta. Käyttäjillä jotka valitsevat liivin on yleensä jo moottoripyörätakki tai muita suojia valmiiksi. He laittavat liivin normaalien moottoripyörätakkien päällä.

Miten Airbag remmi kiinnitetään moottoripyörään?

Asennus on nopea ja yksinkertainen. Airbag remmi voi pysyä kiinni moottoripyörässä koko ajan. Airbagremmi on helppoa siirtää yhdestä moottoripyörästä toiseen jos vaihdat moottoripyörää tai omastat useita.Riippuen moottoripyörämallista Airbag remmi voidaan kiinnittää ja säätää eri tavoila. Airbagremmi on parasta kiinnitä runkoon niin lähellä kuljettajan kun mahdollista:

– Airbag remmi tulee kiinnittää vankan osan ympärille esimerkiksi runkoon.
– Pidä se kaukana terävistä ja kuumista osista jotka voivat vahingoittaa remmiä.

Kokeille pituus ja säädä sitä kunnes pituus on optimaalinen. Airbag remmi pitää olla kireä kun seisot moottoripyörällä. Jos turvatyyny hihna on liian pitkä aktivointi voi olla viivästynyt ja jos se on liian lyhyt se voi haittaa mootoripyörällä liikkumista

HELITE KUVAT

What our users say

"I have to say that the Airnest is the best investment I have ever made."

JW

"It is fantastic!  The fit is perfect and the workmanship is top notch."

T Zondlo

"If ever there was a prize for the best safety feature then this air vest should get it."

AC Barnsley

"The best piece of kit I have ever bought, simply put, I walked away from a nasty accident."

SI Warrington

HELITE MYYMÄLÄT

   Reset

   OTA YHTEYTTÄ

   Ahlström & Cederberg
   Hietasaarenkatu 15 A16
   65100 Vaasa
   Finland

    +358 (0)50 523 9236
   info@helite.fi