TIETOA MEISTÄ

Miksi valita HELITE?

Helite on maailman johtava Airbag turvatyyny-liivien ja takkien valmistaja. Helite on perustettu vuonna 2002 ja turvatyyny tuotteilla on nykyään yli 60 000 käyttäjää. Vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa 14 kanssakuntaa käyttivät Helite Airbag tuotteita.

Helitellä on kokemusta ja teknistä asiantuntemusta alalta joka on mahdollistanut kehittyneet turvaliivit uskomattoman nopealla laukaisuajalla ja luotettavan suojan ratsastajille. Helite tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja jotka ovat vahvoja ja erittäin mukavia. Airbag tuotteet ovat monta kertaa osoittautuneet toimiviksi ja voidaan käyttää kaikentyyppisissä hevosurheilussa.

HELITE FAQ

Tässä ovat yleisimmät kysymykset Helite tuotteista. Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

Mitä Helite Airbag suojaa?

 • Suojaa niskaa takaa ja sivuilta sekä vähentää riskiä piiskaheilahdusvammoilta
 • Pää on suojattu epäsuorasti niska- ja kaulatuesta
 • Rintakehä on suojattu molemmilta sivuilta
 • Lonkka
 • Koko selkä niskasta häntäluuhun asti

Voitko käyttää Airbagin uudelleen?

Kyllä. Kunhan se ei ole liian vahingoittunut. Patruuna on ainoa osa joka täytyy vaihtaa. Korvattava kaasupatruuna on erittäin helppoa vaihtaa ja tapahtuu seuraavasti:

Vaihtaa patruuna - Air Shell

Vaihtaa patruuna - Air Jacket

Kuinka pitkä on patruunan elinikä?

Patruunalla joka sisältää CO2-kaasua, on taattu toiminta 10 vuotta. Tarkista patruuna vähintään kerran vuodessa. Voit punnita sen tavallisella keittiövaalla ja varmista että siinä on oikea paino. Paino on ilmoitettu patruunassa. Jos löydät ruostetta tai muita vaurioita se tulisi vaihtaa.

Voitko pestää Helien tuotteet?

Kyllä. Voit pestä Air Jacket käsipesulla haalealla vedellä ja hieman pesuainetta. Älä upota turvatyynyä veteen tai kuivata kuivausrummussa.

Air Shell on rakennettu kahteen elementtiin; päällysvaate ja Airbag. Päällysvaate voidaan pestä pesukoneessa 30°C:ssa. Airbag järjestelmä ei saa pestä koneessa, pese käsin haalealla vedellä ja hieman pesuainetta. Älä upota turvatyynyä veteen tai kuivata kuivausrummussa.

Voitko käyttää repun tai takin Airbagin ulkopuolella?

Kyllä, kunhan reppu tai takki on tarpeeksi löysä eikä estää satularemmi. Jos sinulla on jotain liivin ulkopuolella, kestää liivillä kauemmin täyttyä. Parhaan suojan saat jos käytät liiviä päällimmäisenä.

Kuinka kauan kestää ilman poistua liivistä?

Kaikki Helite turvatyynyt aktivoituu alle 0,1 sekunnissa ja pitää ratsastajan turvassa noin 15-20 sekuntia. Sen jälkeen jälkeen liivi tyhjenee hitaasti 2-3 minuutin ajan. Jos putoat ja haluat jatkaa suoraan kilpailuissa niin sinulla on täysi liikkuvuus käsivarsissa ja jaloissa.

Sattuuko jos putoan patruunan päälle?

Ei, patruuna on sijoitettu siten, että se ei vahingoita kehoasi. Lisäksi se on vaahtomuovia ja siihen on sijoitettu ABS-insertti joka pitää patruunan irti kehosta.


HELITE PRO RIDERS

Joe Whitaker
(GBR)
Joe Whitaker is an international showjumper, trainer and producer of horses. Based in South Yorkshire, Great Britain.
Louise Whitaker
(GBR)
One of the leading british female showjumpers and daughter of one of the greatest of all time, John Whitaker.
Bettina Hoy
(GER)
Bettina Hoy was the first women from Germany who won an Olympic medal in the discipline eventing.
Louise Svensson-Jähde
(SWE)
Louise is one of the three members in "RidetoRio", with the goal to ride in the Olympic Games in Rio de Janeiro 2016.
Emily Llewellyn
(GBR)
Emily Llewellyn is the only rider to have ridden on 8 consecutive Youth European Championship Teams, winning 6 Gold, 1 Silver and 2 Bronze.
Felix Vogg
(SUI)
He own and train 5 horses, each of which he ride competitively in different classes. His ambition is to be qualified to ride in the Olympic Games 2016.
Sandra Auffarth
(GER)
Sandra Auffarth is steeped in horsemanship and in 2012 she won Olympic team gold and invidiual bronze.
Gemma Tattersall
(GBR)
Gemma is a young International Event rider working towards fulfilling her dream of becoming a member of the Senior British Team.
Karim Laghouag
(FR)
Karim Laghouag is an international rider, member of the France eventing team and he started his career in 1996.

What our users say

"I honestly don't know why anyone would ride without one!"

Georgie Spence

"After spending years in a Body Protector, I now feel free to be able to move in my Helite Air Shell Blouson -I love it!"

Diana Daniels

"Looks and feels great when competing and gives me confidence when schooling at home."

Louise Whitaker

"The new Air Shell Range of jackets by Helite are the future! Being permitted by British Showjumping means that I can compete in the Blouson and can wear the Gilet for day to day riding."

Joe Whitaker

"To me my helite air jacket is like a seat belt, I wouldn't go in a car without my seat belt on and I wouldn't jump a XC fence without my air jacket!"

Georgie Spence

HELITE MYYMÄLÄT

   Reset

   OTA YHTEYTTÄ

   Ahlström & Cederberg
   Hietasaarenkatu 15 A16
   65100 Vaasa
   Finland

    +358 (0)50 523 9236
   info@helite.fi